De verdwaalde vertelling

Verdwaalde vertelling

De ‘Verdwaalde Vertelling’ is een uniek en coronaproof initiatief van verteller Tom Van Mieghem en trombonespeler Stefaan Blancke. We wandelen in stilte en verdwalen in onszelf. We laten alle indrukken en geluiden op ons afkomen, af en toe gekruid met een verhaal of een noot trombone. We wandelen 5 km en verdwalen ongeveer 2 uur.

We organiseren zelf een op geregelde tijdstippen een verdwaalde vertelling. Stuur een gerust een bericht voor de toekomstige data of hou onze website in het oog.

We bieden de verdwaalde vertelling ook aan aan jouw organisatie. Dit kan in een gebied dat wij al kennen en waar we in overleg een wandeling uitstippelen. Je kan ook zelf een wandeling uitstippelen in een rustig gebied naar keuze. We overleggen dan op voorhand over de vertel- en trombone plaatsen.