Jan? Jan!

Dia1

Jan? Jan! kwam tot stand ism WARP (Wase artistieke projecten)
Jan Buytaert was een echte Jan een echte kunstenaar. Kris en Tom lieten zich inspireren door de zoektocht van Jan, zijn leven , zijn huis, zijn poezen, zijn dromen en zijn werken. Kris en Tom willen ook een Jan worden, elk op hun manier: Kris in de muziek en Toom in de woordkunst. Op hun zoektocht leren ze nog Jannen kennen, niet in het minst Jan Van Eyck. Ze merken dat elke Jan moet zoeken voor hij een echte Jan kan worden.
Commentaar van Els Van Gassen, bib Zwijndrecht:
¬†Een zeer mooie en po√ętische voorstelling. Je wordt meegenomen in het verhaal van Jan de kunstenaar. Een man met zijn twijfels, zoeken naar technieken, zijn verzamelwoede, de liefde voor zijn poezen. Het geeft een beeld aan kinderen wat kunst kan zijn of is!