Ugly Beautiful tweetalig ENG NL

20190430_065311

Tweetalige voorstelling voor tweede, derde en vierde jaar secundair onderwijs.

met Daniel Morden en Tom Van Mieghem

What is beauty?

Schoonheid ja, maar is jouw schoonheid ook wel de mijne? Andcanyouseebeauty or do youhave tosmellitof misschien wel voelen of smaken? Andwherecanyoufindbeauty. In the wondersof natureor in a beautifulyoungwomenof een prins op het witte paard? Misschien zit schoonheid wel in de taal or in the way we behave.

Thatis whywe tellyouuglybeautifulstories,storiesaboutbeauty, maar ook over lelijkheid, verhalen in het Engels en storiesin Dutch

 

Daniel Morden

Daniel Morden is één van de meest gewaardeerde verhalenvertellers van het Verenigd Koninkrijk. Hij bestudeert en vertelt al sinds 1989 traditionele verhalen en trekt daarmee de hele wereld rond. Ik ben heel blij met hem deze samenwerking te kunnen aangaan.

Daniel komt naar België in de week van 27, januari 2020. In die week is deze voorstelling te boeken.

IMG_20190429_174301433_HDR