Jan, à la recherche du bonheur

Tweetalige voorstelling Frans/Nederlands op het niveau van leerlingen eerste graad secundair onderwijs. Deze voorstelling kwam tot stand op vraag van het Internationaal vertelfestival van Alden Biesen. Ze is de opvolger van onze eerste tweetalige voorstelling: “Ivan en de grijze wolf / et le loup gris” die we ook nog steeds spelen voor de tweede graad secundair onderwijs.

Een moedige jongeman trekt de wereld in … à la recherche du bonheur. Mais est-ce que on peut trouver le bonheur als men men het echt zoekt. En zo ja, hoe en waar? In het Frans, en Néerlandais ou entre les deux langues? Een spannend verhaal, basé sur un vieux volksverhaal: ‘Jan de tovenaarsleerling’. Julie Boite et Tom Van Mieghem mélangent leurs langues, begeleid door de muziek van Peter Verberckmoes.