Workshop vertellen

We helpen je graag de mogelijkheden van het vertellen te verkennen. 

We geven workshops voor verschilllende leeftijden en rond verschillende inhouden. We helpen je om na te gaan hoe een verhaal in elkaar zit, welke elementen belangrijk zijn en hoe je een verhaal kan vertellen zonder dat je het moet voorlezen of de tekst helemaal van buiten leren. Dit is de kunst van het beeldend vertellen: de verteller heeft beelden in zijn hoofd en gaat als een schilder te werk. Hij maakt heel zorgvuldig een schilderij in de de hoofden van de luisteraars.

We moeten dus onvermijdelijk ook ingaan op de verhouding met die luisteraar en wat het publiek met de verteller en het verhaal doet.

De worskhop is interessant voor kinderen, maar ook voor leerkrachten, voor mensen die, al dan niet professioneel, gebaat zijn bij het goed kunnen brengen van een verhaal.

Neem gerust contact op voor meer info.